Ξενοδοχείο Pagali, Αμοργός, Κυκλάδες Ξενοδοχείο Pagali, Αμοργός, Κυκλάδες Ξενοδοχείο Pagali, Αμοργός, Κυκλάδες

Αμοργός

Ένας ιδιαίτερος προορισμός για τις διακοπές σας

Εάν επιθυμείτε κάτι παραπάνω από συνηθισμένες διακοπές, ελάτε να χαλαρώσετε σ' ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, στην αγκαλιά καταπράσινων λόφων και γαλάζιων νερών...

Επικοινωνία & Κρατήσεις

Αμοργός Διαμονή στη Λαγκάδα

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το συγκρότημα Pagali ή έχετε κάποια απορία σχετικά με τα δωμάτια, τις εγκαταστάσεις ή τις υπηρεσίες που διαθέτoυμε; Επικονωνήστε μαζί μας μέσω e - mail στο info@pagalihotel-amorgos.com , τηλέφωνικώς στο 22850 73310 και 22850 73600 ή μέσω fax στο 22850 73368.

Εάν έχετε επιλέξει το συγκρότημα Pagali για τις διακοπές σας, κάντε την κράτησή σας τώρα ώστε να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε τον τύπο διαμονής που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στο συγκρότημα Pagali στη Λαγκάδα Αμοργού.

Για να κάνετε κράτηση στο συγκρότημα Pagali ή να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες, στείλτε μας το μήνυμά σας, συμπληρώνοντας όσο περισσότερα πεδία μπορείτε στη φόρμα επικοινωνίας. Προκειμένου να είναι δυνατή η αποστολή του μηνυματός σας, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τα πεδία όνομα, e-mail και σχόλια.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας.


Φόρμα Επικοινωνίας & Κρατήσεων