Ξενοδοχείο Pagali, Αμοργός, Κυκλάδες Ξενοδοχείο Pagali, Αμοργός, Κυκλάδες Ξενοδοχείο Pagali, Αμοργός, Κυκλάδες

Αμοργός

Ένας ιδιαίτερος προορισμός για τις διακοπές σας

Εάν επιθυμείτε κάτι παραπάνω από συνηθισμένες διακοπές, ελάτε να χαλαρώσετε σ' ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, στην αγκαλιά καταπράσινων λόφων και γαλάζιων νερών...

Εναλλακτικός Τουρισμός

Αμοργός Εναλλακτικός Τουρισμός - Pagali Hotel

Η Αμοργός είναι νησί που προσελκύει ανθρώπους που αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους διακοπών.

Πρόκειται για ένα ήσυχο νησί με μυστηριώδη αύρα, ιδανικό για άτομα που επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Είναι γεμάτη μονοπάτια και κρυμμένα τοπία, τα οποία μπορείτε να εξερευνήσετε για να επικοινωνήσετε με τη φύση και ν’ ανακαλύψετε τα θεραπευτικά βότανα του νησιού. Εκτός από πεζοπορία, η Αμοργός προσφέρεται για πολλά υπαίθρια σπορ, όπως αναρρίχηση και mountain biking.

Στο ξενοδοχείο Pagali, μπορείτε να πάρετε μέρος στις παρακάτω υπαίθριες δραστηριότητες:

  • Γνωριμία και συμμετοχή σε δραστηριότητες της φάρμας, όπως τον τρύγο και την παραγωγή κρασιού, το ελαιομάζωμα και την παραγωγή λαδιού, καθώς και την παραγωγή φρούτων εποχής και λαχανικών οργανικής καλλιέργειας.

  • Πεζοπορία στις περιπατητικές διαδρομές της Αμοργού, με επισκέψεις σε μοναστήρια, αρχαιολογικούς χώρους και παραδοσιακά χωριά. Για τους φανατικούς της πεζοπορίας, υπάρχουν extreme διαδρομές που είναι δύσκολες και μεγάλες. Τέτοιες διαδρομές είναι οι επισκέψεις στο παλιό μεταλλείο και το δάσος της Αμοργού.

  • Ημερήσια εκδρομή και πικνικ στη Νικουριά, η οποία είναι ένα μικρό νησί απέναντι από την Αμοργό. Η εκδρομή περιλαμβάνει μεταφορά με σκάφος, προετοιμασία φαγητού και γεύμα στην παραλία, ψάρεμα και θαλάσσια σπορ.

  • Αναρρίχηση, σε 50 έτοιμες διαδρομές στο βουνό που βρίσκεται απέναντι από τη Λαγκάδα. Το ξενοδοχείο μας παρέχει εξοπλισμό για το άνοιγμα νέων διαδρομών.

  • Εθελοντική εργασία σε διάφορες εποχιακές δραστηριότητες, όπως ο τρύγος, το ελαιομάζωμα και διάφορες άλλες αγροτικές εργασίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στη φύση και θα σας δώσουν τη χαρά της εθελοντικής προσφοράς. Η προσφορά εθελοντικής εργασίας ανταμείβεται με διαμονή και διατροφή, κατόπιν συνεννόησης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.